Cuina flexi

MENÚS FLEXITARIANS PER A 21 DIES

Autor: Martín Skilton, Adam

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Sana, Nutrición y Dietas

Cuina flexi

Cuina flexi

18,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/02/2017
Colección:
SENSACIONS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Adam Martín, periodista especialista en nutrició, ens parla del flexitarianisme, un estil de vida que ens proporciona tots els avantatges d'una dieta vegetariana, però sense haver d'eliminar totalment el consum de carn, peix o altres tipus de proteïna animal. A més de conèixer-ne els beneficis, hi trobareu 80 receptes delicioses i un menú complet amb esmorzars, dinars i sopars per …

Adam Martín, periodista especialista en nutrició, ens parla del flexitarianisme, un estil de vida que ens proporciona tots els avantatges d'una dieta vegetariana, però sense haver d'eliminar totalment el consum de carn, peix o altres tipus de proteïna animal. A més de conèixer-ne els beneficis, hi trobareu 80 receptes delicioses i un menú complet amb esmorzars, dinars i sopars per poder explorar el món flexitarià en un total de 21 dies. Perquè, com apunten tots els especialistes, els aliments vegetals tenen un paper fonamental en la nostra salut i han de ser els principals protagonistes d'una dieta saludable i equilibrada; però encara és millor si els sabem combinar, de tant en tant, amb aliments d'origen animal.   "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"
Leer más

Más libros de Martín Skilton, Adam

Más información del libro

Cuina flexi

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-569-6
EAN:
9788490345696
Nº páginas:
0
Colección:
SENSACIONS
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
170 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Sana, Nutrición y Dietas
Adam Martín Skilton (Tossa de Mar, 1973) és pare de tres nenes, gastrònom, periodista des de fa gairebé 25 anys, màster en Nutrició i Salut i es considera un home flexible. Ha treballat a la televisió i a la ràdio dirigint, presentant i escrivint programes (Catalunya Ràdio, RAC1, COM Ràdio, Ràdio Barcelona, TV3, Antena 3, Telecinco, BTV i 8TV) i ha escrit per al diari Ara. Ha fundat i dirigit el web etselquemenges.cat i actualment és el director de barcelonahealthy.com. Ha estat professor de Nutrició Natural del màster de Desenvolupament i Lideratge de la UB. És autor, entre d'altres, dels llibres de nutrició i cuina Menjar per ser millors i Cuina natural i de l'assaig Mans. Una reivindicació de la vida manual.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar